Over mij

Welkom!

Hallo en welkom AllAboutLeonie! Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Leonie, de eigenaresse van deze blog. Ik ben 17 jaar en ik woon in Nederland. AllAboutLeonie is mijn eigen blog. Ik blog over alles wat ik leuk vind, wat voornamelijk beauty, fashion en lifestyle is. Naast schrijven vind ik het ook ontzettend leuk om filmpjes te maken, ook die verschijnen hier.

Ik woon in IJmuiden. Ik heb een havo-diploma en ben vervolgens een mbo-opleiding ruimtelijk vormgeven begonnen. Helaas was deze opleiding niet wat ik verwachtte dus ben ik met de opleiding gestopt. Nu werk ik en onderhoud ik mijn blog. Ik hoop aankomend schooljaar een studie te doen die beter bij mij past!

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al bezig met beauty, fashion en lifestyle. Ik bezoek al minstens 5 jaar dagelijks blogs. Nu ik tijd over had omdat ik gestopt ben met mijn opleiding kwam ik op het idee mijn eigen blog te beginnen! Ik haal er zo veel plezier uit! Artikelen typen, foto's maken, filmpjes bewerken, I love it.


Veel plezier op mijn blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten